Behandling / Bob Moores lære

Bob Moores lære

Bob Moore healing og meditation

Bob Moore kom til Danmark i 1974, hvor han udviklede en hurtig voksende kursusvirksomhed omkring spiritualitet og personlig udvikling.

Sammen med sin kone Anni Moore startede han Psykisk Center, hvorfra han underviste mennesker fra hele verden og alle samfundslag i spiritualitet og energiforståelse, samt meditation og healing.

Jeg har fået undervisning og supervison fra  Anni og Bob Moore  fra 1976 - 2006, 30 år som har præget og påvirket mit personlige  liv og arbejde på en måde, som jeg er evig taknemmelig for.

I mit arbejde formidler  jeg energiøvelser, meditationer og healing udfra disse års erfaring, træning og supervision.

Buddafigur med cirkel bag hovedet

Energiarbejde eller healing

Er et supplement til behandling og meditativ træning, hvor jeg arbejder med kroppens forskellige rytmer, energetiske punkter og naturlige energistrømme, som støtter genopbygning og vitalisering af krop og psyke.

Bob Mores lære om mennesket som et unikt væsen, med liv og lys og en altid tilstedeværende kerne/essens som altid kan kontaktes, er en støttende tilgang til at arbejde med vanskelige sygdomme og problemstillinger.

Hans metode er enkel og naturlig med nærvær og øvelser, som aktiverer vores energistrømme og harmoniserer og revitaliserer helbred, nervesystem og immunforsvar.

 

Lisbeth H I Roberts | Haslevej 61, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 24850304