Læs om mine behandlingsformer; Terapi med SE - traumebehandling, kst og healing

 SE PRISER NEDERST PÅ SIDEN !

Har din krop ”slået fra”, eller har du psykisk og kropsligt uro og smerter, så kan individuel behandling hjælpe dig i gang igen. Du skal ikke ”bare” acceptere forvirring og mismod. Din krop og bevidsthed kan finde ”nye veje”.

 

Behandlingsmetoder
Når du får behandling hos mig, bruger jeg forskellige metoder som løsner dine spændinger og blødgør krop og bindevæv.

Behandlingen er et samarbejde mellem os, hvor mine hænder støtter  kroppen ind i stabilitet og afgrænsning. Det hjælper dig til mere kropsbevidsthed og regulering i din muskelspænding, og giver dine sanser en chance for at aktiveret.

Min tilgang til kroppen udspringer af den erfaring, at vi skal arbejde med både krop og sind for at ændre vanereaktioner. Problemstillinger, med vanetænkning og overbevisninger, emotionelle mønstre og kropslige muskelspændinger skaber så at sige " en form," som der er aftryk af i  alle niveaueri os; kropsligt, følelsesmæssigt, i tænkning og spirituelt.

I behandlingen benytter jeg primært en kombination af  SE traumeterapi, SOMA traumeterapi gennem bevægelse,kraniosakral terapi samt healing. Her får du øvelser, som du også kan bruge hjemme, hvis det har din interesse.

Herudover har jeg undervisning i grupper, hvor vi arbejder med kombinationen af tempo, nærvær og bevægelse til at regulere nervesystemets og bindevævets reaktioner.

 
Behandlingsforløb
En behandling varer ca 1 time hver gang. Hvis du kommer langvejs fra kan andet aftales, ligesom du kan få en kort  behandling  (35-40min).

Når vi arbejder er du på en stol eller briks, hvor opgaven er den samme, nemlig at bevidstgøre det der fremmer reguleringen af dit autonome nervesystem, gennem påvirkning af ydre og indre sansning. 

I behandlingen snakker vi om dine reaktioner, og skaber plads til at følelser og tankemønstre kan komme i bevægelse i dig.
 
Pris:
  
800 kr pr 1. april 2020 ( 55-60 minutter)
 
Kort behandling 550 kr (35-40min)
 
Afbud senere end 24 timer før aftalt tid koster 1/2 behandlingspris, både i Århus og København.

I København er prisen 900 kr/time  (inklusiv lokaleleje og transport)

Mere:
Læs også om kurser i SundhedsCentrum

Lisbeth H I Roberts | Haslevej 61, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 24850304